Bedre oversikt med hyttestyring på mobilen

Bedre oversikt med hyttestyring på mobilen

Hytter kan stå tomme deler av året og da er det godt å vite at alt står bra til. Med Eva varsles du så fort det skjer noen uregelmessigheter på hytta di. På den måten kan du raskere oppdage og begrense skadeomfanget, og har oversikt og kontroll. Også når du ikke er der. Eva kommuniserer via bredbåndet du har på hytta.

Hyttestyring via wifi - få hyttealarm når noe skjer på hytta

Smart røykvarsler som kan seriekobles

Selv om myndighetskravet er en røykvarsler per etasje, er det anbefalt å ha en røykvarsler på hvert soverom også. Med den trådløse og batteridrevne røykvarsleren fra Frient trenger du ikke bekymre deg for at brann eller røyk skal oppstå uten at du blir varslet.


Frient sine smarte røykvarslere kan seriekobles, og utløser alarm i appen når den detekterer røyk. En smart røykvarsler sier også ifra i appen hvis den går tom for batteri eller om den ikke er tilkoblet. Du kan også bruke den innebygde termostaten for å følge med på hvor mange grader det er inne i stua, når det er 20 minus utenfor døra.


Unngå lekkasjeskader på hytta med vannsensor

Unngå omfattende fuktskader ved å plassere Eva vannsensor på strategiske steder på hytta. Den kan enkelt plasseres på baderommet, under kjøleskap og fryser, eller andre steder der det kan forekomme fukt eller vann.

Vannsensoren vil gi fra seg en summende lyd dersom den oppdager fuktighet eller vannivåer tilsvarende en lekkasje. Vannsensoren signaliserer med lyd og varsel i Eva Smarthus-appen, slik at du får vite om en vannlekkasje før den får gjort for mye skade. Vannsensoren er inkludert i Eva hyttepakken.

Smartlås med bevegelsessensor

Oppbevarer du en reservenøkkel på et «lurt sted» som over døren, eller under en krukke? Det er tryggere å montere en smartlås på døra enn å ha disse reserveløsningene lett tilgjenglige for uinviterte gjester.


Flere som deler på hytta, eller kanskje du leier ut? Har du en Yale Doorman i dag, men deler ut samme kode? Kjøp en smartlås-modul i tillegg til hyttepakken for styring i appen og enkel tildeling av personlige koder, slik at du slipper å bekymre deg over nøkler.


Låste du døren og husket du å lukke vinduene? Dette er selvsagt, men likevel lett å glemme. Ved å plassere en smart bevegelsessensor på dør og vindu, kan du lett sjekke dette i appen.


Eva Strøminnsikt gir deg kontroll over strømforbruket på hytta

Eva Måleravleser gjør strømmåleren din smart! Måleren kobles enkelt til HAN-porten i sikringsskapet og til Eva Hub, slik at du kan hente ut sanntidsdata og få oversikt over ditt strømforbruk på hytta – helt uanvhengig av strømleverandør.


Smart lysstyring og perfekt stemning

Husket du å skru av lysene når du dro fra hytta? Med smart lysstyring kan du enkelt sjekke direkte i appen, og skru ned lysene som eventuelt ble glemt for å spare strøm. For å skape den perfekte hytte-stemningen, kan du bruke en smart stemningsbryter. Den har knapper for dimming og ulike stemninger, som «våkn opp», «natt», «filmkveld» eller hvilken som helst stemning du ønsker. Lysstyringer er kompatibel med andre enheter fra blant annet Philips Hue og Ikea Trådfri.

Eva Smarthus hyttepakke

I pakken får du med en av hver av røykvarsleren og vannsensoren, samt en Smart Plugg og en Smart Hub. Med denne hyttepakken er du godt på vei til en tryggere hytte og bedre hyttestyring dersom noe skulle skje. Det er fullt mulig å bygge på med ekstra sensorer og komponenter om behovet skulle være der.

Eva Smarthus hyttepakke

Tryggere hytte med Smart Hytte