Sveip hytta varm

“Ring” hytta varm - bare enda smartere!

Selv en som ikke har hytte kan forestille seg at det å ta turen opp på hytta om vinteren kan være en kald affære de første timene av oppholdet. Å «ringe hytta varm» har blitt et kjent begrep, men denne løsningen er allerede «gammeldags». Ved hjelp av telefonen din kan du bruke varmestyring på hytta basert på wifi-en. Ved kun noen tastetrykk før du drar, kan du sørge for at du kommer frem til en god og varm hytte.

En enkel smartplugg er alt som skal til

Med Eva Smart Plug kan du gjøre dine "dumme enheter" smarte. Koble varmeovnen i smartpluggen, og du har muligheten til å fjernstyre på/av-funksjonalitet som gjør at du blant annet kan varme opp hytta fra hvor enn du måtte befinne deg. Eva Smart Plug er en av få 16A-plugger på markedet, som også måler strømtrekk og er sikker ved at den skrur seg av hvis den blir for varm eller om den bruker for mye strøm.

Med en smartplugg og noen tastetrykk kan du sørge for at du kommer frem til en god og varm hytte.

Vår kollega Bjørn deler sin erfaring med varmestyring på hytta

"I min familie er vi godt over middels glad i å gå på ski. Ingen av oss har flust med ledig tid, men den tida vi har blir ofte brukt på fjellet. Før jeg drar til fjells setter alle varmekabler med smarttermostat og panelovner med smartplugger på 20 grader, slik at vi raskt og enkelt får hvilepuls og kommer i «hyttemodus»."


I Eva Smart Hytte følger det med en smart plugg, en Eva Hub, en smart røykvarsler og en vannsensor. Eva Smart Hytte er en god start på å gjøre hytta litt smartere.