1. Artikler>
  2. Enkel installasjon

Installasjonen er så enkel at det nesten er umulig å gjøre feil

Vi ble med Martin fra Bettum Elektro da han installerte mTouch®Totalkontroll hos en kunde. Martin merker økt etterspørsel fra kunder som ønsker å ha bedre kontroll og oversikt over strømforbruket. Han anbefaler Eva Strømstyring og har installert dette i mange hjem.


Selv elektrikere uten interesse for smarthus kan sette opp dette på få minutter


Martin har satt opp Eva Smarthus i mange hjem. Han har en del erfaring med smart strømstyring og installasjon av smarthus. Han bemerker at det er relativt få som ønsker seg et smarthus, men når han snakker om muligheten for å styre strømmen smart så vekker han interessen hos folk. Stadig flere ønsker å ha kontroll over forbruket sitt og bruke strømmen mer effektivt.


Martin snakker alltid om muligheten for å søke om Enova-støtte, mange vet ikke at denne muligheten finnes og at det har stor betydning for sluttsummen. Privatpersoner kan få tilskudd på 35 % av det man betaler for systemet og installasjonen. Til sammen er det mulig å motta inntil 10.000 kr i støtte. Hvis kunden har installert elbillader i løpet av de siste 12 månedene, kan den fortsatt inngå i refusjonen.


amina S laderen er enkel å installere og enkel å koble til Eva Smarthus. Med Eva Strømstyring kan du ta kontroll over bilens energiforbruk og lade når strømprisene er lavest. Eva passer på at du ikke betaler for mye i nettleie med lastbalansering. I tillegg får du enkel og brukervennlig oversikt over ladeplan og lading i Eva Smarthus app.


Skru på - ferdig - gå!


Med Eva Strømstyring er det ingen kompliserte trinn eller bruksanvisninger. Eva Smarthus app veileder deg gjennom prosessen, du er i gang på null komma niks. Installasjonen er så enkel at det er nesten umulig å gjøre feil.


Du kan enkelt utvide ved å koble til flere Zigbee-enheter, for eksempel termostater eller rele til varmtvannsberederen. "Dette gir både kundene og meg en vinn-vinn-situasjon, og mange blir overrasket over hvor raskt de ser resultater. Du kan faktisk redusere strømforbruket ditt fra dag én" sier Martin.

mTouch®Totalkontroll

mTouch®Totalkontroll

Komplett pakke for kontroll over strømforbruket i hjemmet.

  • amina S elbil lader
  • Hub
  • Måleravleser
  • Eva Strømstyring
  • Rele


Norske kvalitetsprodukter fra CTM Lyng, amina og Eva Smarthus.


Pakken finner du hos alle grossister.


Kort vei til support

Kort vei til support


Martin og Ramin har hatt mange gode samtaler.

"Jeg får alltid god hjelp og setter pris på den gode dialogen fra support. Vi diskuterer ofte hva som er beste løsningen for mine kunder", sier Martin.


Er du elektriker?


Ta kontakt med Ramin for en prat om mulighetene med Eva Strømstyring.

ramin@datek.no eller telefon 483 88 860.