Alarm

Beskytt hjemmet ditt mot innbrudd, brann- og vannskader.

Et rimelig alternativ til boligalarm

Et rimelig alternativ til boligalarm

Eva Alarm er en abonnementstjeneste som koster 490 kr i året. Den sikrer deg og boligen din mot innbrudd, brann - og vannskader.


Alarmtjenesten er fleksibel, du velger selv de produktene du trenger for å sikre boligen din mot innbrudd. Du kan når som helst bygge den ut med flere produkter, dersom behovet endrer seg. Den er enkel å installere selv, og har ingen bindingstid!


Brannalarm

Brannalarm

Har du Eva Alarm er det enkelt å inkludere brannvarsling som en del av tjenesten, uten at det koster deg noe ekstra.


Da vil du få varsel på mobil og i hjemmet dersom røykvarslerne oppdager røykutvikling eller brann. I tillegg får du tilgang til vennevarsling, en SMS-tjeneste som sender et varsel til venner, naboer eller andre i kontaktlisten din dersom røykvarslerne utløses.Vannlekkasjealarm

Vannlekkasjealarm

Mange opplever vannlekkasje i hjemmet. Eva Vannsensor er en liten sensor som kan spare deg for store utgifter.


Har du Eva Alarm er det enkelt å inkludere vannlekkasjevarsling som en del av tjenesten, uten at det koster deg noe ekstra. Da vil du få varsel på mobil og i hjemmet dersom vannsensoren oppdager fukt eller vannlekkasje. I tillegg får du tilgang til vennevarsling, en SMS-tjeneste som sender et varsel til venner, naboer eller andre i kontaktlisten din dersom sensoren utløses.
Ofte stilte spørsmål