Alarm

Beskytt hjemmet ditt mot innbrudd, brann- og vannskader.

Et rimelig alternativ til boligalarm

Et rimelig alternativ til boligalarm

Eva Alarm er en abonnementstjeneste som koster 490 kr i året. Den sikrer deg og boligen din mot innbrudd, brann - og vannskader.


Alarmtjenesten er fleksibel, du velger selv de produktene du trenger. Du kan når som helst legge til flere produkter. Den er enkel å installere selv, og har ingen bindingstid!


Brannalarm

Brannalarm

Har du Eva Alarm er det enkelt å inkludere brannvarsling som en del av tjenesten.


Da vil du få varsel på mobil og i hjemmet dersom røykvarslerne oppdager røykutvikling eller brann. I tillegg får du tilgang til vennevarsling, en SMS-tjeneste som sender et varsel til venner, naboer eller andre i kontaktlisten din dersom røykvarslerne utløses.Vannlekkasjealarm

Vannlekkasjealarm

Mange opplever vannlekkasje i hjemmet. Eva Vannsensor er en liten sensor som kan spare deg for store utgifter.


Har du Eva Alarm er det enkelt å inkludere vannlekkasjevarsling som en del av tjenesten. Da vil du få varsel på mobil og i hjemmet dersom vannsensoren oppdager fukt eller vannlekkasje. I tillegg får du tilgang til vennevarsling, en SMS-tjeneste som sender et varsel til venner, naboer eller andre i kontaktlisten din dersom sensoren utløses.
Frostsikring og varmevakt

Frostsikring og varmevakt

Flere av våre sensorer har innebygd temperatursensor og kan følge med på temperaturendringer for deg, slik at du kan få beskjed når det er fare for frost eller høy temperatur. For eksempel om det begynner å bli for kaldt på hytta. Du kan enkelt justere verdier og sette opp varsler på det som er viktig for deg.


Ofte stilte spørsmål