Vannlekkasjealarm

  • Liten, batteridrevet sensor som får plass der den trengs
  • Motta varsel i appen ved vannlekkasje
  • Notifikasjon i app når batteriet må skiftes
  • Utsendelse av SMS til venner og naboer ved vannlekkasje. Kun med tjenesten Eva Alarm.

Vannsensor

Vannsensor

Du kan legge til Eva Vannsensor i Eva Smarthus appen. Da får du varsel på mobil og i hjemmet dersom det skulle oppstå vannlekkasje.


Vannsensoren har en form som gjør at den kan plasseres på de minste og mest utilgjengelige stedene på bad, kjøkken, vaskerom og loft.


Sensoren varsler ved lekkasje og fukt over tid. Du får en påminnelse i Eva Smarthus appen når det er på tide å skifte batteriet.


Få mer ut av vannsensoren med Eva Alarm

Få mer ut av vannsensoren med Eva Alarm

Eva Alarm er en abonnementstjeneste som koster kr. 49 i måneden. Ved å legge vannsensorene dine til i tjenesten Eva Alarm vil du øke sikkerheten i hjemmet ditt ytterligere.


Eva Alarm gir deg tilgang til vennevarsling, en SMS-tjeneste som sender ut varsel til venner, naboer og familie dersom alarmen skulle gå hjemme hos deg. På den måten kan flere agere hvis uhellet er ute.
Vær sikker på at du hører alarmen

Vær sikker på at du hører alarmen

I større boliger er det en fordel å ha flere sirener for å øke rekkevidden av lyd. Ved å koble Frient sirene med Eva Vannsensor, forsterkes lyden dersom vannsensoren oppdager vannlekkasje eller fukt.


Sirenen vil utløse en egen lyd for vannlekkasje.

Stopp vannet automatisk med en magnetventil

Stopp vannet automatisk med en magnetventil

Oppstår en lekkasje i hjemmet ditt er det viktig å ha en vannstopper.


Vi lanserer snart muligheten til å legge inn magnetventil fra CTM Lyng & Aqua Xpress, slik at vannet stenges automatisk dersom alarmen utløses.


Ofte stilte spørsmål