Eva Alarm

  • Innbruddsalarm med 4 armeringsmoduser
  • Installer selv
  • SMS-varsling til familie, venner og naboer
  • Mulighet til å inkludere vann- og brannsikring som en del av løsningen uten ekstra kostnad

Et godt alternativ til den tradisjonelle boligalarmen

Et godt alternativ til den tradisjonelle boligalarmen

Eva Alarm er en abonnementstjeneste som koster 490 kroner i året og gir deg alle funksjonene du trenger i en boligalarm med innbrudd, brann- og vannsikring.


Løsningen kan enkelt installeres selv, helt uten behov for installatør. Du velger helt fritt hvilke produkter du ønsker å inkludere i tjenesten og hvordan du ønsker å sette opp løsningen i Eva appen.


Fleksibel og personlig løsning

Fleksibel og personlig løsning

Eva Alarm kommer med predefinert oppsett som du enkelt kan endre i Eva appen. Du lager egne PIN-koder og hvor lang nedtellingstid du trenger før alarmen utløses.


Denne fleksibiliteten gjør at du enkelt kan bruke Eva Alarm på en måte som passer for deg og ditt hjem.Varsle flere dersom alarmen går

Varsle flere dersom alarmen går

Sett opp en kontaktliste med naboer, venner og familie som får SMS-varsling dersom alarmen går av. Velg hvilke alarmer de skal bli informert om og hvor lang tid det skal gå før SMS-varsling sendes.


Hvem tror du er raskest av naboen og vekteren?

Mobilvarsling

Mobilvarsling

Dersom en alarm utløses i hjemme ditt vil du få en varsel på mobilen. Du kan raskt gå inn å se hvor og når alarmen er blitt utløst, slik at du har mulighet til å agere raskt.


Har du kontroll over situasjonen kan du nullstill alarmen og sirener fra mobilen.

Brannalarm i Eva App

Brannalarm i Eva App

Har du Eva Alarm kan du inkludere brannalarm som en del av tjenesten, uten at det koster deg noe ekstra.


Når du er hjemme varsler røykvarsleren deg med den innebygde sirenen. Er du på farten, blir du også varslet i Eva Smarthus app dersom røykvarsleren registrerer røyk eller brann.


Aktiver alarmen med din elektroniske dørlås

Aktiver alarmen med din elektroniske dørlås

Med Eva Alarm kan du gjøre smarte låsesystemer til en del av innbruddssikringen. Lås opp, lås døren og konfigurer låsen i Eva Appen.


Glemte du å skru på alarmen? Med Eva Alarm kan du aktivere eller deaktivere alarmen ved å bruke din personlige kode på dørlåsen.


Eva er kompatibel med Yale Doorman og ID-Lock


Eva vannsensor in environment

Vannlekkasjesikring

Med Eva Alarm er det enkelt å legge til vannsikring som en del av tjenesten. Vannsensoren oppdager tilstedeværelse av vann eller fukt der det ikke burde være, og signaliserer med lyd og varsler i appen.


Eva er kompatibel med f.eks CTM Lyng, Develco og Frient produkter.


Ofte stilte spørsmål for Eva Alarm