Spar penger med automatisk strømstyring

Polar Kraft + Eva = sant

Polar Kraft kan nå tilby sine kunder produkter for smart styring av hjem med Eva Smarthus, et av de beste styringssystemene i Norge. Samarbeidet gir deg som kunde i Polar Kraft gode tilbud for å komme i gang med smart strømstyring.


Tilbudene finnes nå på Polar Kraft sine hjemmesider, les mer og bestill her


Hvordan spare penger på strømforbruket?

Strømregningen har gått fra å være noe mange ikke tenker på til en betydelig utgift for mange husstander. Det er mye å hente på å bruke strømmen smartere - for deg, miljøet og lommeboka.

Ønsker du å redusere strømforbruket ditt og få lavere energikostnader? Med Eva Smart Strømstyring får du hjelp til å bruke mindre og rimeligere strøm, og styre forbruket automatisk.

Eva Smart Strømstyring gjør jobben for deg

Eva Smart Strømstyring gjør jobben for deg

  • Styrer forbruket automatisk til timer av døgnet med lavest strømpris
  • Passer på at du ikke går over på neste trinn for nettleie
  • Sikrer at du ikke overbelaster hovedsikringen
  • Ivaretar komforten
  • Tjenesten er abonnementsbasert og koster 49,- pr mnd. Forutsetter at du er strømkunde hos Polar Kraft og belastes på strømregningen.

Smart strømstyring skjer i Eva Smarthus appen

I appen settes det opp automasjoner som tilpasser seg prisnivået, du kan sette ditt komfortnivå og her kan du også bestemme hva Eva Smart strømstyring skal få lov til for å spare strøm.

I appen kan du følge med på hvilken effekt strømsparingen har hatt for ditt hjem. Du får også full oversikt over priser, forbruk og kostnad med eller uten kompensasjon.

Eva Smart Strømstyring passer også på trinnene i nettleien for deg, og hjelper deg til å ikke gå over på neste trinn. I appen har du også oversikt over hvordan du ligger an denne måneden til nå.

Utvidelser reduserer regningen enda mer!

Godt og varmt gult

Smart styring av gulvvarme

Oppvarming står for rundt 60 % av strømkostnadene i en bolig, men man kan ikke uten videre skru av varmen uten at det går på bekostning av komforten.


Varmekabler holder på varmen i gulvet over tid, og kan derfor skrus ned i perioder uten at det går ut over komforten. Med Smarte termostater kan man redusere forbruket når det er dyr strøm, senke temperaturen om natten og når man er borte. Smarte termostater krever installasjon av elektriker.


Smart styring av varmtvannsberedere

Smart styring av varmtvannsberedere

Oppvarming av vann står for 15-20 % av strømkostnadene. Vannet varmes normalt opp i perioder av døgnet når strømmen er dyrest, etter en dusj på morgenkvisten. De færreste tømmer varmtvannstanken når de dusjer, og kan fint utsette oppvarmingen av vannet i noen timer for å varme opp vannet når strømprisen er lavere.

Alt du trenger er et rele i sikringsskapet som kontrollerer strømforsyningen til berederen. Smart rele krever installasjon av elektriker.

Få støtte fra ENOVA for Smart Styringssystem

Kjøper du et styringssystem som styrer minimum to flyttbare laster (varmtvannsbereder, gulvvarme eller elbillader) kan du få støtte for 35 % av kostnaden for produktene og installasjonen. Du må søke selv og får utbetalt støtten direkte fra ENOVA, på maksimalt 10 000 kroner. Alt du gjør er å legge ved kvittering for styringssystem, komponenter og montering av fagperson. Du kan lese mer om støtteordningen på ENOVA sine sider.