1. Artikler>
  2. Vennevarsling

Vennevarsling i Eva Alarm

Vennevarsling er en SMS-tjeneste som varsler valgte personer i kontaktlisten din dersom brannvarsleren eller vannsensoren din blir utløst. Eller ved innbrudd. Dette gir familie, nabo eller venner muligheten til å agere på alarmen, slik at du ikke står alene dersom alarmen går. Vennevarsling er en funksjon i tjenesten Eva Alarm. Har man naboer eller bekjente i nærheten, så er det større mulighet for at de er raskere enn vekteren. Tror du ikke?

Legg til dine kontaktpersoner i Eva App

Legg til dine kontaktpersoner i Eva App

Du kan velge inntil fem personer som vil få varsling dersom en alarm utløses. I kontaktlisten legger du inn navn og telefonnummer. Når du har lagt de til, vil de få en SMS om at de er lagt til i kontaktlisten til hjemmet ditt.

Velg hvilken varsling kontaktlisten skal få

Velg hvilken varsling kontaktlisten skal få


Ønsker du at kontaktlisten din kun skal få varsling ved brann? Eller bare ved innbrudd? Du står fritt til å velge hvilke alarmer som skal utløse et varsel til kontaktlisten din.

Når skal kontaktlisten varsles?

Når skal kontaktlisten varsles?

Du har muligheten til å gjøre en sjekk i hjemmet før alarmen sendes ut. Det kan oppstå "feilalarm", som at røykvarsler på kjøkkenet utløses ved matlaging eller at du har glemt å skru av innbruddsalarmen før du går inn døren. I vennevarsling har du muligheten til å sette en utsettelse av SMS-varsling dersom du ønsker det.

Se SMS som sendes til kontaktlisten

Se SMS som sendes til kontaktlisten

Du får muligheten til å se hvilke typer SMS-varsling kontaktlisten din får på de ulike type varslingene som sendes ut. Sånn kan du være trygg på hva kontaktlisten blir informert om hvis uhellet er ute.

Vennevarsling i tjenesten Eva Alarm

Vennevarsling i tjenesten Eva Alarm

Vennevarsling er en funksjon i tjenesten Eva Alarm. Eva Alarm gir deg en komplett alarmtjeneste for brann, vann og innbrudd.