Eva Smart Strømstyring - bruk strømmen smartere.

Strømsparing kan være komplisert, men det er mye å spare på å bruke strømmen når den er billigst. Vi gjør det enkelt for deg å få full kontroll over strømforbruket ditt og bruke strømmen smartere.

Strømmåler

Flytter strømbruken automatisk

Smart Strømstyring er en tjeneste som gjør at du sparer både energi og penger. Hoveddelen av energiforbruket ditt blir automatisk flyttet til når strømmen er billigst, uten at det går utover din daglige komfort. Du får full oversikt over forbruk og strømpris time for time.


Eva hjelper deg med

Eva hjelper deg med

  • Styre forbruket automatisk til timer av døgnet med lavest strømpris
  • Passe på at du ikke går over på neste trinn for nettleie
  • Sikrer at du ikke overbelaster hovedsikringen
  • Gir oversikt over pris og forbruk i sanntid og historisk
  • Ivaretar komforten


Hvor mye koster det å vaske klær nå

Oversikt time for time

Strøminnsikt gir deg enkel oversikt over strømforbruk og strømpris time for time. I appen vår får du mulighet til å sette opp automasjoner for å styre forbruket ditt. Du vil også bli varslet når du bruker mer strøm enn din definerte grense.


Smart Strømstyring

Smart Strømstyring

Eva Smart Strømstyring er en abonnementtjeneste for automatisk strømsparing. Eva passer på å bruke mer av den billigste strømmen, og mindre av den dyre. På den måten reduseres strømregningen din, og du sparer penger hver dag.


Tjenesten koster 49,- per mnd


Godt og varmt gult

Smart styring av varmekabler

Oppvarming står for rundt 60 % av strømkostnadene i en bolig. Varmekabler holder på varmen i gulvet over tid spesielt kabler på murte gulv og under stein/keramiske fliser. De kan derfor skrus ned i perioder uten at det går ut over komforten.


Med smarte termostater kan man redusere forbruket når det er dyr strøm, senke temperaturen om natten og når man er borte. Smarte termostater krever installasjon av elektriker.


Eva Smart Strømstyring støttes av Enova

Enova er en offentlig etat som eies av Klima- og miljødepartementet. Deres oppgave er å gi tilskudd som stimulerer til reduksjon og optimalisering av strømforbruket. For private boliger kan du få inntil 10.000 kroner i støtte for å installere et Smart Strømstyringssystem. Les mer.

Eva Måleravleser

Eva Måleravleser

En AMS-måler registrerer og innrapporterer strømforbruket ditt, helt ned på timenivå. Det innebærer at du slipper å lese av og registrere strømmen manuelt. Med andre ord sikrer måleren at du kun betaler for det faktiske forbruket ditt.


HAN (Home Area Network) er en egen fysisk utgang eller port på AMS-måleren som er plassert i sikringsskapet. For å åpne HAN-porten, må du som kunde kontakte strømselskapet ditt. Dette er fast prosedyre hvis du ønsker å optimalisere strømforbruket ditt med en måleravleser.


Ofte stilte spørsmål